Thursday, May 24, 2012

Tempahan Pelbagai jenis kuih dan Kek


Salam Penghulu hari buat semua...
Minggu ni nak update blog tak sempat sangat rasanya..bila malam je bantal tu bagai memanggil2 je..
Akhirnya Jumaat ni juga la dikumpulkan beberapa tempahan untuk minggu ni...


 Dalam Aluminium Foil tu Macaroni and cheese dan 2 bekas lagi tu eggless chocolate cake Tempahan oleh Cik Ain

 Sila abaikan si hitam yang belum di deko itu, Tempahan ulangan dari Pn Zura iaitu Apam Polkadot

Ni Si hitam yang dah dideko...Hari ni punya...simple deko untuk Arif Fahmi..harapnya memuaskan hati.. 

 Pandangan Atas..

Murtabak kraker untuk kawan opis abah iman


sesiapa yang nak order sila la jangan segan..email pada ummi dan tolong tinggalkan nombor yang boleh ummi hubungi..

mimie.m.dam@gmail.com

1 comment:

  1. sangat berpuashati..unik dan memenuhi citarasa

    ReplyDelete